Ecosistemaamec

Centres de coneixement

Generació de coneixement

Tenim teixida una xarxa de confiança amb entitats de referència del sector industrial, tecnològic i internacional. Amb les quals treballem en col·laboració per al desenvolupament d’activitats i projectes conjunts i beneficiosos per als nostres membres i la indústria espanyola.

Ens centrem en connectar les necessitats dels nostres associats als reptes d’innovació i desenvolupament, ODS, millores tecnològiques, robòtica, digitalització, disseny industrial o indústria 4.0.

Centres i parcs tecnològics

Col·laborem per la implicació de les empreses en innovació a través de les seves línies de projectes.

Institut Tecnològic, reconegut per la Generalitat de Catalunya (TECNIO) i pel Ministeri de Ciència i Innovació

El Centre Tecnològic de Catalunya Desenvolupa amb amec projectes de millora tecnològica conjunts

Institut de recerca de la Generalitat de Catalunya per a la modernització, la millora i l'impuls de la competitivitat; el desenvolupament sostenible dels sectors agrari, alimentari, agroforestal, aqüícola i pesquer En col·laboració amb amec, s'han realitzat projectes conjunts de transferència tecnològica i millora de processos en el sector agroalimentari.

AINIA és un centre tecnològic constituït el 1987 com a associació privada sense ànim de lucre. Amb 30 anys d'experiència, treballem per impulsar la competitivitat de les empreses a través de la innovació. Som un dels centres tecnològics europeus amb una base social empresarial més gran, amb més de 700 empreses associades i 1.300 clients. amec i AINIA van formar part del projecte ECODHYBAT. Projecte europeu d'ecodisseny, premiat per la seva contribució als ODS.

El Centre Tecnològic de Catalunya Desenvolupa amb amec projectes de millora tecnològica conjunts

Hem col·laborat en projectes de tecnologia alimentària.

Hem col·laborat en projectes de tecnologia de l'embalatge.

El Centre Tecnològic de Catalunya Desenvolupa amb amec projectes de millora tecnològica conjunts

Formació