El nostre coneixement en internacionalització està reconegut per tots els stakeholders del nostre país. Tenim partnerships a tot el món, una xarxa internacional pròpia i el coneixement dels principals mercats per sectors. Per on comencem?

0

plataformes de promoció internacional

0
d’exportació
0
països amb cobertura de la nostra xarxa

Els contractes de compravenda i d'intermediació internacional - Què he de tenir en compte?

  • Formació de 8 hores dividida en 4 sessions de 2 hores i mitja cadascuna
  • Programa online (amb 40% de descompte per als membres d’ amec)

El complex camp de les operacions de comerç internacional és una font inesgotable de negocis jurídics als quals no es presta tota latenció que la seva importància requereix. El contracte de compravenda és el fonament bàsic de tot aquest entramat de negocis jurídics, sota les normes del qual es desenvolupa la importació i l’exportació, sent determinant per al bon desenvolupament del Comerç internacional, disposar d’un bon contracte on es regulin de forma concreta i precisa tots aquells aspectes que han de regir la relació entre les parts.

Reserva la teva plzça enviant un mail a rpous@amec.es

Quins beneficis obtindrem

Els contractes de compraventa i els contractes d’intermediació internacional (agència i distribució) són claus per al bon fi d’una operació podent minimitzar riscos, costos i resoldre els possibles conflictes entre les parts, si es disposa de contractes escrits, si aquests es fan de forma correcta i es regulen tots aquells aspectes que puguin resultar necessaris en cada operació. En moments tan incerts com el que estem vivint, disposar d’un bon contracte ens pot ajudar sens dubte a resoldre i/o evitar incomplir un contracte, així com a assolir solucions més beneficioses i avantatjoses, que d’una altra manera podrien arribar a ser de difícil solució en cas de conflicte. Per això cal fer les preguntes següents:

  • Quin contracte és el més adequat a cada operació?
  • Disposo d’un contracte ad hoc que reguli les relacions contractuals entre les parts i que s’ajusti a les exigències i necessitats dels mercats als quals exportaré i vendré els meus productes?
  • Quina informació no pot faltar a aquesta mena de contractes?
  • Com podem minimitzar els riscos mitjançant aquests contractes?
  • Quins aspectes cal tenir en compte en un contracte d’Agència i de Distribució?
  • Quines serien les conseqüències en cas de resolució daquests contractes? Hauré d’indemnitzar el Distribuïdor per clientela? Pagar danys i perjudicis?

amec, en col·laboració amb la nostra experta en contractació internacional Irene Guardiola de Guardiola Lawyers, organitza aquesta sessió en què tractarem els aspectes més importants dels contractes de compravenda, agència i distribució internacional, oferint recomanacions i orientant les empreses per determinar de forma correcta relacions contractuals en matèria de Comerç Exterior.

Formadora

Irene Guardiola

Irene Guardiola

Advocada especialitzada en Dret Duaner i Comerç Exterior a GUARDIOLA LAWYERS International Trade & Customs

Fitxa tècnica del programa

Les empreses membres d’amec tenen un 40% de descompte en el preu

Membres amec: 301€ + 21% IVA

Empreses no membres: 502€ + 21% IVA

Nombre mínim d’assistents: 7

Política de cancel·lació

Per a cancel·lacions realitzades durant els 30 dies abans de l’inici del taller, es tornarà el 75% de l’import.

Per cancel·lacions realitzades durant els 15 dies abans de l’inici del taller, no se’n tornarà l’import.

Gestió de la Bonificació Fundae: amec no gestionarà la bonificació fundae per aquesta formació.

Tens alguna pregunta envia un correu a Raquel Pous rpous@amec.es