El Pla de talent s’està aplicant mitjançant nombroses accions

 

amec està desenvolupant el Pla de talent amb el principal objectiu de facilitar als nostres membres la recerca, la captació de talent o encara més el desenvolupament del que ja tenen. Ho fem posant en contacte empreses amb possibles candidats, mitjançant formació i contribuint a que l’empresa es mostri amb tot el seu atractiu. Mitjançant el grup estable de treball en xarxa sobre talent que es reuneix periòdicament, i que està obert a la participació dels nostres membres, abordem tots els aspectes i les necessitats de les empreses industrials per seguir treballant i respondre a les seves necessitats
per tal de facilitar l’atracció de personal preparat i millorar en l’elaboració de l’oferta laboral, de manera que s’enfoqui a les necessitats de l’activitat industrial.

Concretament, durant aquest 2020 hem treballat en diferents àmbits:

També hem creat un grup estable de treball en xarxa sobre talent que es reuneix periòdicament, i que està obert a la participació dels nostres membres, en el qual abordem tots els aspectes i les necessitats de les empreses industrials per seguir treballant i respondre a les seves necessitats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *