amec ha estat nomenada com a exemple de best practice per ANIMA per haver-se convertit en una organització conduïda pel propòsit de Contribuir, des de la indústria, al fet que el canvi d’era sigui segur, transversal i positiu per a les persones i per al planeta . Aquesta plataforma per a la cooperació econòmica entre Europa, Orient Mitjà i Àfrica, i de la qual amec forma part, considera un exemple tant aquest canvi estratègic com el fet que la nostra entitat animi al seu torn a les empreses que la integren ia tot l’ecosistema a ser conduïts també sota un propòsit. El subdirector d’amec, Diego Guri, ha detallat en una conferència el procés pel qual amec va trobar el seu propòsit i com la seva adopció ha implicat un important canvi en tota l’organització i en la seva activitat.

 

Així mateix, ANIMA també ha considerat una best practice en amec la transformació cap a la digitalització dels seus serveis i el seu foment entre les empreses de la seva comunitat, com va explicar en una conferència la responsable de Projectes i Partenariat d’amec, Sonia Fernández. Les empreses de la nostra comunitat han accelerat aquesta transició a causa de la pandèmia i les restriccions de mobilitat que ha comportat.

 

Aquestes best practice s’han recollit en un espai que ha habilitat ANIMA especialment dirigit a explicar bones pràctiques que poden resultar d’exemple per a totes les empreses i organismes que integren la promoció econòmica a la regió que representa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *