amecnews-des-20.jpgAquest mes està arribant a tota la nostra comunitat i ecosistema el segon número Diari amec News amb tota la informació d’actualitat sobre amec i les empreses industrials internacionalitzades.

 

El segon número del Diari amec News informa sobre el moviment Positive Industry que impulsa amec, i que reivindica el poder transformador social i econòmic de la indústria. El moviment es va presentar en el marc del Fòrum amec, celebrat al novembre, sobre Propòsit i Empresa. El Diari amec News recull també les idees i reflexions clau que van centrar aquesta intensa jornada de prospectiva industrial. L’Informe de Prospectiva 2021, el comportament de les empreses en els mercats internacionals en un any marcat per la pandèmia i les dificultats de mobilitat, i les accions de amec davant del Govern per facilitar l’operativa de les empreses són altres continguts de la nova edició .

 

La publicació recull així mateix com la nostra entitat ha posat a disposició de la nostra comunitat una plataforma exclusiva per promoure la col·laboració entre els nostres membres, i com el programa d’alt rendiment Adaptive Industry està ajudant a moltes empreses a mirar més enllà per ser competitives en el present i el futur.

 

El Diari amecNews és un nou instrument de comunicació amb la nostra comunitat i ecosistema. Amb periodicitat trimestral, neix amb l’objectiu de difondre l’activitat de les nostres empreses i d’amec a través dels cinc pilars de la nostra proposta de valor: comunitat, mercat internacional, competitivitat, prospectiva i lobby.

 

La publicació la reben en format paper les empreses industrials membres de amec, les administracions, mitjans de comunicació, organismes, institucions i tot l’ecosistema relacionat amb la competitivitat industrial i l’exportació.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *