amecamtex-india.jpgamec segueix treballant per oferir als nostres membres bones alternatives de promoció internacional davant la cancel·lació de les fires que havien de celebrar-se en el primer trimestre del 2021. En línia amb les accions que ja hem desenvolupat en els últims mesos, convocarem a partir del gener tant missions virtuals com jornades tècniques, centrant-nos en països d’Europa i Àfrica, després una tardor en què ja s’han dut a terme diverses iniciatives en EUA i Àsia. A el mateix temps, seguirem donant suport a les empreses que assisteixin a fires que tindran lloc en format online, com ara la ISH o Intertraffic.

 

Una altra via de promoció internacional que s’ha demostrat molt efectiva en els últims mesos han estat les experiències dels nostres membres amb la Xarxa Internacional de amec. És per això que continuarem animant a la nostra comunitat a dur a terme els seus projectes recolzant-se en els professionals amb el que comptem, especialistes en cada un dels diferents mercats, i que s’encarreguen de trobar de forma directa potencials clients i distribuïdors. Des de l’estiu, aquest servei ha rebut moltes més sol·licituds i, lògicament ia causa de la pandèmia que impossibilita un altre tipus d’accions, el nombre de projectes ha augmentat considerablement respecte a anys anteriors. “Les empreses han estat conscients de la necessitat de comptar amb un suport per arribar millor als mercats i és per això que s’han servit en major mesura de la Xarxa Internacional de amec”, expliquen els responsables de promoció internacional, Raquel Pous, Lucas Duchâtel i Andrea Rodrigo.

 

D’altra banda, amec està ampliant les vies per arribar als mercats a través de noves eines que ja està posant a disposició dels nostres membres. A partir de gener, l’entitat posarà en marxa diferents sites de promoció internacional de les nostres empreses. L’entitat promocionarà aquestes webs, organitzades per sectors, en què podrà trobar-se tota la informació i l’oferta en tecnologia que ofereixen els nostres membres als clients i distribuïdors de tot el món.

 

Així mateix, amec ha tancat acords amb marketplaces B2B i continuarà la tasca perquè la nostra comunitat tingui una bona presència en aquest canal, el creixement s’estima que serà d’un 25% interanual en els propers tres anys.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *