amec-colaboracionAcabem de tancar un any de grans reptes i estem preparats per a un 2021 de grans oportunitats. Tanquem 2020 aconseguint una marca històrica en l’ús de serveis i hem incrementat l’impacte i el valor del que fem en un 31% .

 

La indústria s’alça com un dels factors clau per a la recuperació de país, ho sabem, ho hem defensat i no ens cansarem de reivindicar-lo. Una indústria que s’està preparant per ser competitiva amb els nous factors de competitivitat . Una indústria molt exigent a la qual representem, a la qual ajudem amb intel·ligència de dades, prospectiva, oportunitats de negoci, contactes i formació.

 

En 2021 posem en marxa el nou pla estratègic de l’entitat. Un pla que posa l’accent en els nous factors de competitivitat i el potencial de col·laboració de la nostra comunitat, dins i fora d’ella.

 

Gràcies a tots. Estem Preparats!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *