Càritas-amec.jpgamec s’ha reunit aquest divendres amb responsables de Càritas per conèixer la seva tasca, davant la situació d’emergència social que estem vivint com a conseqüència de la pandèmia.

L’entitat ha traslladat a amec que aquesta crisi està generant un gran impacte econòmic, social i emocional en les persones en situació de pobresa.

 

Concretament, Càritas està fent front a l’doble de peticions que l’any anterior. D’aquesta manera, calcula que ha arribat a atendre entre abril i juliol a 13.195 persones, que han buscat el suport a aquesta associació. És per això que, tal com han explicat els seus responsables, ha estat necessari multiplicar per cinc les ajudes en aliments i per dos les destinades a pagar l’habitatge. Davant aquesta situació d’emergència, Càritas ha creat un Fons d’Emergència Social Covid-19 per seguir ajudant les persones que ho necessiten, atès que ja en els mesos d’estat d’alarma es va destinar tot el pressupost, de 2,6 milions d’euros , a cobrir les necessitats més bàsiques de les persones en situació de vulnerabilitat.

 

És per això que amec s’ha compromès a difondre el missatge de Càritas, que demana el suport de les empreses perquè col·laborin en el Fons d’Emergència Social. En aquest enllaç es pot trobar més informació sobre l’acció de Càritas i com contribuir-hi .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *