practiques-upf.JPGESCI-UPF posa a disposició de les empreses industrials internacionalitzades d’amec estudiants en pràctiques que estan cursant el Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals . La universitat, amb més de 25 anys d’història i amb una estreta relació amb el teixit empresarial, posa d’aquesta manera en marxa el Programa de pràctiques de el curs 2020-2021 .

 

Aquestes pràctiques permeten als estudiants tenir el seu primer contacte amb el món laboral i aplicar els coneixements adquirits al llarg de la carrera. Els responsables d’aquest grau expliquen que els seus estudiants “tenen un perfil idoni per a les diverses àrees de l’empresa. Tenen un ampli coneixement en àmbits d’estratègia i operativa, idiomes i estan preparats per adaptar-se a l’entorn laboral canviant, multicultural i cada vegada més digital”.

 

ESCI-UPF compta amb un equip de professionals que, des del Career Services, acompanyen a l’empresa en tot el procés de selecció i guien els alumnes en aquesta etapa professional.

 

Les empreses que vulguin incorporar a aquest talent jove poden trobar tota la informació en aquest enllaç . Per c ualquier dubte o aclariment, contactar enviant un correu electrònic a Eva Pahissa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *