Anton Gomà, director financer de l’empresa Ros Roca, ha estat nomenat nou president de la Comissió de Finançament de amec, càrrec que ostentarà durant els propers 4 anys. El nou president pren el relleu de Ramon Sarió, director general de l’empresa Beralmar Teconologic, que ha desenvolupat el càrrec durant els últims vuit anys, ia qui tots els membres de la Comissió han agraït la seva gran dedicació i entrega.

La Comissió de Finançament aprovar el relleu en la seva última reunió, celebrada a principis de març. Gomà serà ara proposat com a membre de la Junta Directiva en la pròxima assemblea de amec.

La trobada de la Comissió de Finançament va servir a més per posar en comú els temes que més preocupen a les empreses en aquests moments: els retards en la posada en marxa de projectes a l’exterior per les restriccions de la mobilitat, els increments de costos de les matèries primeres i les concentracions bancàries que suposaran una menor competència i, per tant, majors costos, entre altres temes.

La sessió va comptar amb la presència de la cap d’Unitat de Pimes, Paula de les Cases, així com d’Elena Domeque, analista de la mateixa Unitat del compte de l’Estat de CESCE, que ens van oferir informació de primera mà de la Línia COVID de CESCE, que ha tingut molt d’èxit entre les empreses exportadores. Així mateix, es va acordar fer-los arribar des amec un document amb propostes de millora perquè la relació de CESCE i els exportadors pugui ser més efectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *