Són moltes les formacions que desenvolupa amec que interessen a les empreses industrials per augmentar la seva competitivitat i desenvolupar les capacitats dels seus treballadors. A més de participar en les sessions que programa amec habitualment a l’agenda, les empreses poden sol·licitar qualsevol de les formacions que amec realitza però de forma adaptada especialment a les seves característiques i en exclusiva per als seus treballadors. En aquests casos, l’empresa pot beneficiar-se de les bonificacions de Fundae, el que permet accedir-hi de forma molt econòmica.

Aquest mateix mes, amec ha impartit cursos sobre màrqueting industrial i com millorar les vendes a través de LinkedIn en exclusiva per a empreses de la comunitat. Aquesta última formació, per exemple, ha reunit durant dos dies a set persones d’una mateixa empresa. Algunes de les formacions que imparteix amec que resulten més interessants per a les empreses, i en què participen entre quatre, vuit i fins a 15 persones d’una mateixa organització, solen ser els que tracten el lideratge, la formació en vendes en el sector industrial per tècnics i per equips comercials, i el màrqueting digital, o bé altres com marcatge CE i com fer prospectiva.

“Hi poden participar tant persones d’una mateixa àrea com de diferents àrees però amb un mateix interès”, explica la responsable de Capacitació d’amec, Eva Pahissa. Un exemple és la formació de lideratge, en què han participat tots els comandaments intermedis d’una empresa, o bé el de vendes, dirigit especialment en aquest cas a l’àrea comercial. El de prospectiva s’adapta tant a àrea mànagers, que aprenen a trobar els millors mercats per als seus productes i a buscar clients, com a departament de logística, que pot consultar les partides aranzelàries, entre d’altres elements molt útils.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *