Grup PIDI seminari Transfiere21.jpgamec s’ha integrat a la xarxa PI + D + I, creada i coordinada pel Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), per conèixer de primera mà tots els programes d’ajuda i les línies de suport a les empreses industrials per informar i assessorar de forma permanent a la nostra comunitat.

 

El CDTI és sens dubte una font importantíssima de finançament per als projectes d’innovació de les empreses i ho serà encara més a partir d’ara i en els propers dos anys, ja que vehicularà una part dels ajuts dels Fons de Reestructuració europeus Next Generation . El subdirector d’amec, Óscar Puig, ha assistit aquest mes d’abril a una trobada de la xarxa PI + D + I en què ha exposat les iniciatives que la comunitat està desenvolupant per la seva innovació.

 

Amb la seva adhesió a la xarxa PI + D + I, amec es converteix en un dels punts d’informació de referència sobre les ajudes públiques de tots els àmbits a la R+D+I. amec tindrà accés a tota la informació actualitzada i, coneixedora dels projectes que impulsen les empreses industrials, podrà desgranar quines són les iniciatives més interessants per als membres de la comunitat, en funció de les característiques dels seus projectes tecnològic-empresarials, cobrint tots els àmbits de la innovació. La xarxa abasta les convocatòries de programes regionals, autonòmics, nacionals, europeus i internacionals.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *