Jordi-Serrat-comissió-innovació-amec.jpgLa Comissió Tècnica d’Innovació d’amec ha aprovat el nomenament de Jordi Serrat com a nou president. Serrat és el director de Producte i Tecnologia de Telstar, empresa membre d’amec dedicada a el desenvolupament de projectes d’alta complexitat per als sectors científic i aeroespacial. La comissió ha agraït el temps i l’esforç pels anys dedicats a la presidència de qui fins ara ha sustentat el càrrec, Manel Perramon, d’Ausa.

 

La Comissió ha sumat més nous membres. És el cas d’Oriol Bohigas, de Beta Robots, empresa de robòtica avançada; Àlex Bonada, de SIDE, dedicada a la tecnologia per a la fabricació d’ampolles de PET; així com Joan Manel Casamitjana de PICVISA, empresa especialitzada en el disseny de tecnologies basades en la robòtica, visió i intel·ligència artificial per a la valorització de materials.

 

Durant la trobada de la comissió es van presentar els acords signats amb Eurecat , que inclouran la col·laboració en prospectiva i vigilància tecnològica, innovació tecnològica, formació de talent, internacionalització, prescripció mútua i participació creuada en òrgans de les dues organitzacions. Precisament, el director de desenvolupament de negoci industrial, Guillem Quintana, participa i és membre de la mateixa Comissió d’Innovació.

 

La trobada va servir per debatre sobre la transformació industrial a través de la transformació digital, en un intercanvi d’alt interès sobre con estan treballant les empreses industrials en què van sorgir conclusions rellevants sobre com estructurar les organitzacions per avançar de forma efectiva, que s’enviaran ben aviat als membres d’amec.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *