Programa_Adaptivebannerportada.jpgL’afany de amec de preparar a les empreses industrials front als nous reptes de competitivitat ha portat a l’entitat a oferir noves formacions de nivell superior, específiques per a la indústria i amb un valor demostrat, com ja han valorat els seus participants.

 

Les noves formacions tenen com a punt de partida l’entorn actual, de manera que permeten a les empreses industrials adaptar-se i avançar-se als nous reptes. Específiques i completament dirigides a les empreses industrials, s’han dissenyat tenint en compte les necessitats de les empreses.

 

“La nova formació d’amec s’ha adaptat a l’època postpandemia. Es tracta per això de formacions i cursos innovadors, molt focalitzats al que necessita l’empresa industrial i que són difícils de trobar al ser tan específics”, explica la responsable de Capacitació d’amec, Eva Pahissa.

 

D’aquesta manera, ja s’ha iniciat el que molt aviat veuran les empreses industrials: amec posarà al seu abast en els propers mesos una formació molt completa i innovadora, que tindrà com a eix central l’amecCampus, i que inclourà sessions conjuntes, tutories, espai d’assessorament individualitzat i la possibilitat de seguir de forma sincrònica i asincrònica la formació.

 

Els motius de l’èxit que ja estan tenint les noves formacions que porta a terme amec són la pròpia matèria que es tracta -que respon a les necessitats reals de les empreses- i que el professorat és especialista en la indústria, i per tant sap dirigir bé el contingut cap a l’interès de les empreses. Fruit d’això, els cursos s’estan repetint a causa de que cobreixen totes les seves places i les empreses demanen poder participar. Així mateix, amec també ofereix la possibilitat de realitzar les formacions específiques i individualitzades per als treballadors d’una mateixa empresa.

 

Aquest upgrade en la capacitació que desenvolupa amec respon a la seva missió d’impulsar els nous factors clau de competitivitat a les empreses: anticipació, adaptabilitat, col·laboració, glocalització i sostenibilitat. “El nostre objectiu és que les empreses tinguin al seu abast aquests factors. Per aconseguir-ho, ens hem marcat com a fita que el 85% de les empreses estiguin adaptades a el nou entorn”, explica Pahissa, el que ha impulsat a imprimir a la formació una efectivitat que les empreses ja estan valorant de forma altament satisfactòria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *