imagen_informe_ferias.jpgAquests dies celebrem la fira CFIA Rennes a França, a la qual acudeixen diverses de les nostres empreses industrials, amb enormes ganes de tornar a poder estar en contacte directe amb clients i proveïdors . Existeixen encara alguns temors, però tot i el gran impacte que ha tingut la pandèmia en el sector, les fires van recuperant de manera progressiva la presencialitat de les seves activitats. A més de França, cal destacar la ràpida recuperació dels esdeveniments en països com Rússia, Estats Units, Emirats Àrabs i la Xina (que celebrarà d’aquí a tres dies l’ITMA Àsia), als quals els ajuda el fet de comptar amb un gran percentatge de seva població vacunada. L’Observatori amec ha elaborat per a la comunitat un informe sobre l’estat de la recuperació de la presencialitat a les fires en alguns dels principals països que són punt de trobada internacional de la indústria.

 

amec està realitzant una intensa tasca de suport a les empreses en la seva participació, facilitant el seu accés a les ajudes de ICEX, situant-les en bons espais i promocionant a nivell internacional. Pack Expo Las Vegas (27-29 de setembre), Hispack i Alimentària FoodTech (19-22 octubre), ITS Hamburg 2021 (11 a el 15 d’octubre) i la Gulfood de Dubai (13-17 febrer 2022) són algunes de les cites principals a què les empreses ja s’estan inscrivint. Cal destacar l’ajuda que brinden les noves plataformes de promoció internacional , que permeten a les empreses tenir visibilitat en tots els mercats d’interès les 24 hores del dia els 365 dies de l’any, molt ben posicionades gràcies a les campanyes de màrqueting digital que porta a terme amec. A través d’elles, a més, els clients potencials presents en els principals esdeveniments les trobin amb facilitat i tenen tota la seva informació disponible. En aquest sentit, amec està treballant per reforçar a les empreses en les noves eines digitals perquè els serveixin de suport tant en fires com a la resta de l’any en la seva activitat de promoció internacional.

 

Paral·lelament a la restauració de les fires, amec treballa amb la comunitat industrial facilitant el seu accés als mercats més interessants mitjançant missions virtuals o organitzant trobades amb potencials clients. Després de realitzar fa uns dies una missió als Estats Units, en breu celebrarem una altra al Senegal i Costa d’Ivori. Aquesta setmana també informem de la sessió sobre Oportunitats de Negoci a Països Nòrdics per als sectors de la construcció, material elèctric i Smart Cities, com a pas previ a l’organització de la Missió Virtual posterior amb potencials compradors i partners en aquests mercats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *