Avui és el segon dia de celebració de la fira CFIA de Rennes, a la qual assisteixen nou membres de la comunitat d’empreses industrials d’amec. Una cita que ha fet especial il·lusió a la nostra comunitat, a el poder tornar a trobar-se amb clients i proveïdors després d’un llarg temps.

El recinte es percep amb un volum una mica menor de visitants respecte a altres anys, però com ens comenten alguns dels nostres membres, les persones que han decidit venir són els realment interessats, amb projectes i amb intenció de comprar. Les empreses es mantenen a l’espera de veure com evoluciona demà, l’últim dia de la fira, abans de fer un balanç definitiu.

Els assistents, tant pertanyents als expositors com els professionals que acudeixen com a visitants, segueixen de forma ordenada tot el protocol sanitari. Si bé resulta una mica molest fer una cua llarga per fer-se les proves de test abans d’entrar, hi ha una clara conscienciació sobre la importància de seguir el procediment. En total, s’han habilitat quatre centres per a realitzar les proves, en les quals, una vegada realitzades, es triga una mitja hora en obtenir els resultats per poder entrar a l’recinte. El personal de les empreses expositores també té accés a una prova PCR o d’antígens gratuïta just abans de tornar al seu país de procedència.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *