bFORpLANETwEB (1) .jpgamec, com a impulsor i ambaixador de BForPlanet , el primer esdeveniment sobre negocis sotenibles, participarà en les diferents ponències que tindran lloc en aquest gran trobada que se celebrarà el 7 i 8 de juliol a Fira de Barcelona. amec, la comunitat de les empreses industrials internacionalitzades, considera que la indústria té un paper determinant en el que ha de ser un nou model econòmic que busca el benefici de tots els stakeholders: treballadors, accionistes, entorn immediat, societat i planeta. Així ho ha plantejat en el seu propòsit, que és Contribuir, des de la indústria, al fet que el canvi d’era sigui segur, transversal i positiu per a les persones i per al planeta , i en el moviment Positive Industry que ha promogut i de què formen part les empreses de la comunitat.

 

Sota aquesta premissa, amec ha impulsat, des de la seva conceptualització i materialització, BForPlanet, un fòrum internacional en què participaran líders empresarials i públics que treballen junts per crear un món millor i més sostenible. Els dies 7 i 8 de juliol tindran lloc sessions de congressos, xarxes i més, amb l’objectiu de forjar associacions, promoure els ODS de manera rendible i trobar solucions als desafiaments que enfronta la humanitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *