positive-industry-declaration.JPGEl director general d’amec, Joan Tristany, s’ha reunit amb el president de la Comissió d’Indústria al Congrés dels Diputats, Joan Capdevila. La trobada ha servit per incidir en la necessitat de treballar conjuntament, entitats públiques i privades, per posar la indústria al centre. Per amec, tot i que l’ecosistema industrial és conscient que la indústria és motor de progrés, cal treballar perquè la societat en general sigui igualment conscient. Així mateix, Tristany ha presentat a Capdevila el moviment Positive Industry que l’entitat promou des del 2020, i amb el qual amec aposta no per qualsevol indústria, sinó per aquella compromesa en un progrés compartit, que sempre suma a la societat, a l’ecosistema i a l’ planeta.

Aquesta reunió forma part de les nombroses iniciatives que amec està duent a terme amb l’objectiu reivindicar el paper de la indústria, incidint perquè ocupi el lloc que li correspon. A més de l’impuls de BforPlanet, l’entitat s’ha sumat a el moviment i a l’acte Som Indústria de Pimec, en què el director general, Joan Tristany, va explicar el moviment Positive Industry. Per amec, tal com ja va expressar a l’abril en l’acte Indústria Last Call , amb l’assistència a la seu de l’entitat de l’secretari general d’Indústria i Pime, Raül Blanco, la indústria ha de representar més de l’25% de l’PIB per tal d’assegurar el progrés de la societat, ja que:

El document Claus per al canvi de model productiu d’amec és una guia amb mesures concretes per a l’impuls i la transformació de la indústria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *