logistica.png Les empreses industrials necessiten adaptar-se constantment. En el període de tan sols un any i mig han hagut de fer front a una pandèmia mundial i afronten actualment problemes globals com són els problemes logístics i la compra de materials per a la seva cadena de muntatge. Com gestionar-ho bé i no perdre terreny enfront dels nostres competidors?

 

Més que perdre terreny, un problema ben gestionat, per contra, pot col·locar a una empresa en millors posicions respecte a la resta en aquells mercats en què es desenvolupa. És per això que amec vol apropar els nous factors de competitivitat industrial a les empreses. Conèixer aquests factors permetrà poder aplicar noves estratègies en la gestió de l’empresa, treballar amb els equips perquè siguin adaptables i així poder oferir el millor servei als client.

 

Per veure i analitzar els nous factors que permeten a les empreses ser més competitives i presentar davant de nous problemes nous avantatges, amec realitza trobades amb empreses industrials per informar-los de totes les eines i possibilitats que tenen al seu abast. En aquestes sessions amec posa a més en valor la col·laboració entre les pròpies empreses industrials, que s’ha demostrat una de les millors formes per donar resposta tant als nous reptes com a les eventualitats que es van presentant en cada moment.

 

Així mateix, com a expert en els nous factors de competitivitat en la indústria, amec ha desenvoulpat un innovador programa de formació especialitzada dirigida a la indústria, a la vegada que ofereix assessorament tant de caràcter individual com grupal sobre qualsevol aspecte específic que pot preocupar a les empreses industrials en un moment determinat o sobre els projectes que volen emprendre.

 

Comencem les sessions aquest mateix mes de setembre, amb una trobada a la Federació Empresarial de el Gran Penedès, el proper dia 15, que han organitzat conjuntament l’organització empresarial i amec.

 

Si estàs interesadx en organitzar una sessió o rebre assessorament, pots contactar amb Alejandro Gallego .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *