acordar-SEROM-amec.pngamec i SEROM han tancat un acord de col·laboració segons el qual l’entitat inclourà a SEROM com a partner de referència, sense caràcter exclusiu, en la prestació de serveis de construcció per a la indústria, i especialment per a les empreses de la comunitat. SEROM forma part de Calaf Group, empresa familiar amb una trajectòria de més de vint anys en el món de la construcció i que aposta fortament pel sector industrial. El director general d’amec, Joan Tristany, i Miriam Pujol Giralt, en rconsellera delegada de Calaf Group i epresentació de SEROM, han signat l’acord.

 

Concretament, els membres d’amec podran accedir a les següents avantatges:

  • Estudi de qualsevol necessitat constructiva.
  • Construcció de nous centres productius, magatzems i seus corporatives.
  • Serveis de manteniment d’obra civil i instal·lacions.
  • Projectes de reforma en naus industrials, oficines i urbanització.
  • Projectes col·laboratius o claus en mà.
  • Construcció Industrialitzada.
  • Estudis de viabilitat.

amec compta amb partners de referència en diferents especialitats i serveis necessaris per a la indústria, amb la finalitat que la comunitat accedeixi a serveis en condicions avantatjoses, així com a informació facilitada per experts de molt diversos àmbits. Consulta aquí la llista completa dels partners que integra amec.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *