Els membres de amec compten amb un conjunt d’avantatges en la seva participació en el saló SMAGUA , que tindrà lloc del 19 al 31 d’octubre a Fira de Saragossa, gràcies a un acord de col·laboració entre amec i Fira de Saragossa, organitzadora de la sala.

 

Smagua-2021.pngEl Saló Internacional de l’Aigua i el Reg, SMAGUA, celebra enguany la seva 25a edició, el que contribuirà sens dubte a la consolidació d’un sector en un moment clau, a causa de el seu compromís reforçat amb el medi ambient, que l’ha situat a el front a Pel que fa a el benestar i la cura de la societat. El sector juga un paper fonamental, de manera que també serà el destí d’una part dels Fons de Recuperació Next Generation UE i d’altres ajudes que vehicularà el Govern, i que se situen entre els set i els vuit mil milions d’euros, segons va destacar Dolors Pascual, la presidenta de l’comitè organitzador de la sala, el que suposarà “un gran impuls inversor que de ben segur es deixarà notar a SMAGUA”.

 

La indústria de l’aigua ha estat un pilar fonamental per al desenvolupament de l’economia. Bona prova d’això és que les empreses confien en el Saló Internacional de l’Aigua i el Reg de Fira de Saragossa com el seu lloc de referència i centre de negoci: ja són més de 200 les signatures procedents de vint-països de tot el món les que participaran amb els seus expositors en aquesta edició. SMAGUA també és un essencial generador de coneixement i tendències: al costat de l’espai expositiu s’ha erigit un ampli programa amb jornades sobre diferents temàtiques, en les quals tenen gran protagonisme la digitalització i la tecnologia.

 

Més informació i inscripcions: Ruth Arranz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *