municipalia-2021.jpg

 

Municipàlia , la fira biennal referent per als ajuntaments, que troben en aquest espai les millors solucions per a la gestió municipal, obrirà les portes de l’19 a l’21 d’octubre. amec i la seva organitzadora, Fira de Lleida, mantenen un acord de col·laboració que inclou descomptes per a la participació dels membres de la nostra comunitat.

 

Entre els sectors representats a Municipàlia es troben els de mobiliari urbà i enllumenat públic, gestió de residus, instal·lacions esportives i d’oci, parcs i jardins, obres públiques, senyalització i seguretat de la xarxa viària, urbanisme, mobilitat, neteja municipal, salut pública i higiene, seguretat i vigilància, gestió de l’aigua, necròpolis, serveis municipals, governança i economia i TIC.

 

Fira de referència a Espanya, durant tres dies reuneix el sector ja prescriptors -amb més de 20.000 visitants en l’última edició- per donar a conèixer les propostes més innovadores i eficients per construir i gestionar ciutats més eficients, intel·ligents, segures, sostenibles i humanes per millorar la qualitat de vida de la ciutadania.

 

La fira presenta una completa àrea d’exposició amb la participació de companyies referents de el sector, empreses innovadores i una gran varietat de jornades tècniques que aporten solucions per optimitzar la gestió municipal, amb propostes pioneres i sostenibles per al progrés de les ciutats i la rendibilització de les inversions.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *