El consum d’electricitat és un dels principals despeses fixes d’un negoci i varia molt segons el sector d’activitat, el nombre de treballadors o la quantitat de maquinària que es precisi, entre d’altres factors.

Actualment, hi ha una gran preocupació per la factura elèctrica després de les contínues pujades de l’preu de la llum en origen, que ha registrat preus màxims històrics aquest 2021, especialment en moments de gran demanda. Al que cal sumar el canvi de tarifació des del passat mes de juny.

 

Davant d’aquesta situació, què es pot fer per estalviar en la despesa elèctrica d’una empresa? Els experts de Novaluz, comercialitzadora elèctrica per a pimes, que utilitza energia 100% verda, apunten les pautes clau per reduir la factura de la llum:

 

Amb aquests consells i amb un assessorament personalitzat per optimitzar el consum elèctric, com el que ofereix Novaluz, podràs estalviar en el consum elèctric i fer un consum responsable amb el medi ambient.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *