El director de amec amtex, Alejandro Gallego, ha participat aquest dimecres en la inauguració de la sala CAITME, Central Asian International Textile Machinery Exhibition que té lloc fins demà a Uzbekistan, en la qual acompanyem a les nostres empreses industrials per mostrar l’alta qualitat i avançada tecnologia del nostre sector. Així ho ha traslladat Gallego en el seu discurs durant l’obertura de la sala, així com a Ministre de Comerç de Uzbekistan, amb el qual ha mantingut una petita trobada.

Els mitjans de comunicació s’han interessat per les novetats que aporta la tecnologia tèxtil espanyola, que ha estat objecte de diversos reportatges i entrevistes.

“Estem observant un bon nivell de visites, es palpa en l’ambient que la indústria tenia moltes ganes de retrobar-se i de conèixer què estan fent els fabricants en digitalització”, ha explicat el responsable d’amec AMTEX sobre la marxa del primer dia de CAITME, que tindrà lloc fins al divendres 8 d’octubre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *