amec urbis està present aquests dies a la fira ITS World Congress juntament amb ACCIÓ promocionant als seus membres mitjançant la nova plataforma Spanish Solutions for Smart Cities , que reuneix totes les empreses de el sector i les innovacions que posen a disposició de tot el mercat internacional.

amec urbis posiciona així aquesta plataforma en tot l’ecosistema internacional en un dels seus trobades internacionals de referència. Els visitants de la sala poden comptar amb tota la informació i conèixer els avantatges de col·laborar amb una empresa espanyola, accedint a un directori d’empreses ia casos d’èxit relacionats amb la innovació que apliquen, en què es destaca el valor afegit que aporta poder treballar amb elles. El panell de notícies sectorials informa a més de totes novetats sobre les empreses de el sector.

amec urbis està duent a terme el llançament internacional de la seva plataforma sectorial, que estarà present en els principals esdeveniments mundials, per donar a conèixer als fabricants espanyols més innovadors de solucions per a ciutats intel·ligents.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *