Els membres d’ amec s’han mostrat molt satisfets de la marxa de l’ Smart City Expo World Congress , que avui tanca les portes a Fira de Barcelona. “Hi ha hagut molta afluència de públic, i els visitants són el públic target de les nostres empreses” , explica el responsable d’ amec urbi s , Aleix Serrallonga. Aquestes visites, que pel fet de ser de gran qualitat brinden bones oportunitats a les empreses expositores, procedeixen del mercat europeu principalment, i en menor mesura d’Amèrica Llatina i dels Estats Units.

SCEWC ha tornat el 2021 en format híbrid, mitjançant una gran àrea expositiva a Fira de Barcelona i un programa digital paral·lel transmès per Tomorrow.City , la nova plataforma digital internacional dedicada a la innovació de les ciutats. SCEWC celebra així el seu desè aniversari , ampliant la seva influència a nivell internacional amb un nou enfocament multiplataforma i una comunitat més àmplia. Durant tres dies, el és el punt de trobada del desenvolupament urbà global, connectant a líders de la indústria i dels governs .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *