El president d’ amec , Pere Relats; l’assessor a la presidència, Javier del Río; i el director general de l’entitat, Joan Tristany, han mantingut trobades amb els representants dels principals organismes de l’ecosistema industrial i de la internacionalització per intercanviar quina és la situació de les empreses industrials i treballar conjuntament per facilitar-ne l’operativa. Concretament, Relats i Tristany s’han reunit aquest mes de novembre amb el president de CESCE , Fernando Salazar; el director general de CDTI , Javier Ponce; el president de Cofides , José Luis Curbelo; el president de l’ ICO , José Carlos García-Quevedo; i el director general d’ Indústria i Pime del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme , Galo Gutiérrez.

 

amec ha traslladat en aquestes trobades com estan operant les empreses industrials i com afronten l?escenari actual. Entre les qüestions que han tractat hi ha els problemes logístics, les dificultats d’accés a les primeres matèries i l’augment dels preus tant dels components com de l’energia. “Hem trobat veritable interès a conèixer la problemàtica de les nostres empreses, que es manegen en un entorn cada vegada més i més complex” , explica el president d’ amec , Pere Relats, que constata la voluntat d’un treball en plena cooperació per facilitar a la mesura del possible l’operativa de les empreses. Així mateix, amec ha incidit en la importància de posar al centre la indústria, contribuir al seu desenvolupament i acompanyar-la en aquest moment complex, en què ha quedat demostrat una vegada més la necessitat que el sector productiu gaudeixi de bona salut per garantir una economia sòlida i, amb això, el benestar del país.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *