amec i IFTL Institute for Transformational Leadership , consultora per a la transformació i el lideratge, han signat acord de partenariat per reforçar encara més la tasca d’acompanyament que amec està fent a les empreses industrials en la seva necessària transformació per adoptar els nous factors de competitivitat .

 

En aquesta mateixa línia, ITFL es dedica a impulsar la transformació i el lideratge a les empreses, a través de la consultoria, formació i acompanyament de persones , equips i organitzacions, accionant processos clau a través de la innovació, la tecnologia i el coneixement. D’aquesta manera, amec inclou IFTL com a partner de referència, sense caràcter exclusiu, per acompanyar les empreses membres en els seus processos de transformació, contribuint a la formació i generació de líders de les empreses associades, adquirint tant una visió integral de l’organització i del seu entorn (reflexió estratègica), com una comprensió profunda i pràctica de la gestió i del lideratge dels equips, els processos i de les implicacions economicofinanceres de la presa de decisions (implementació estratègica).

 

amec farà difusió de les activitats que es facin juntament amb IFTL a través de les vies de comunicació habituals amb els membres, com són els enviaments periòdics que duu a terme l’àrea de Promoció de la Competitivitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *