Xiana-mendez-2.jpgEl president d’ amec , Pere Relats, i el director general, Joan Tristany, s’han reunit recentment amb la Secretaria d’Estat de Comerç, Xiana Méndez , en un contacte que ha servit per estrènyer les vies de col·laboració entre les dues institucions.

La reunió va servir per presentar a la Secretària d’Estat el moviment Positive Industry de Amec i per compartir la situació del comerç exterior i tractar com estan operant les empreses. Relats va transmetre la preocupació de les empreses industrials per les limitacions a la mobilitat i el trencament de les cadenes de valor logístiques.

També es va tractar el Pla d’Acció per a la Internacionalització de l’Economia Espanyola 2021-22 que conforma l’acció del Govern en suport a la internacionalització. Aquest pla comparteix els objectius pels quals treballa intensament amec , ja que es proposa impulsar la internacionalització de l’economia espanyola i posicionar el sector exterior com a pilar de la recuperació econòmica i generador d’ocupació a través de la millora de la competitivitat i la presència més gran empreses espanyoles a l’exterior. En aquesta línia, amec i Méndez van compartir les noves necessitats que tenen les empreses per adreçar-se als mercats exteriors, a causa de les noves formes de presència global , que és ara tant presencial com a digital.

En aquest sentit, la Secretària d’Estat de Comerç i el President i el Director General de Amec van convenir a obrir nous àmbits de col·laboració . És per això que es portaran a terme nous contactes per tal de fer accions que permetin que els tècnics de comerç coneguin la situació i l’estat de l’operativa de les empreses industrials per treballar conjuntament a favor de donar respostes a les necessitats.

 

Consulta aquí tot el que faig perquè arribis als mercats internacionals del teu màxim interès .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *