amec-deutsche-bank-3.pngAmec i Deutsche Bank han renovat i ampliat l’acord de partenariat que ja mantenien per augmentar els serveis adreçats a les empreses industrials.

 

Pel que fa al finançament, obre diverses línies. D’una banda, realitzarà acompanyament i assessorament a grans projectes (a partir d’1 milió d’euros), especialment per a aquelles empreses amb facturació superior a 20 milions d’euros i més concretament en estructuració d’operacions amb avals. També es proposa liderar operacions sindicats (avals, assessorament, finançament, etc.) en la participació en projectes internacionals. L’entitat ofereix a més finançament d’infraestructures (inversió, identificació, etc…), tenint un bon posicionament en operacions a Àfrica .

 

Altres línies específiques de finançament que ofereix Deutsche Bank als nostres membres són les destinades a millorar l’ eficiència energètica en edificis mitjançant Avanza Credit. Així mateix, l’acord inclou per a les empreses de la comunitat la possibilitat d’obtenir acompanyament i assessorament a l’exposició al risc tipus de canvi (FX).

 

Així mateix, duu a terme la gestió patrimonial, incloent-hi el canvi generacional a l’empresa familiar.

 

Consulta aquí els serveis que ofereixen tots els nostres partners a la comunitat industrial .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *