ajudes-publices-toolkit.JPGEl Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital obrirà al febrer la primera convocatòria del programa Digital Toolkit. Aquest programa s’adreça a empreses que tinguin entre 3 i 49 treballadors i preveu atorgar subvencions de fins a 12.000 euros en projectes d’iniciació digital. Aquests projectes poden ser dels següents àmbits:

 

  • Disseny web.
  • Gestió de xarxes socials.
  • Ecommerce.
  • Gestió de proveïdors o clients.
  • Ciberseguretat.

 

amec ajuda a les empreses a tota la tamitació per optar a aquestes ajudes i facilita l’execució de tots els projectes relacionats amb aquests àmbits. amec ja està recollint les sol·licituds de les empreses interessades, per tal de facilitar-ne els tràmits i acompanyar-les en la realització del test de digitalització, un tràmit previ i necessari per poder rebre l’ajut. Alhora, en cas que l’empresa realitzi els projectes amb proveïdors oficials, amec també s’encarrega d’acreditar-los per poder accedir a les ajudes.

 

Si ets una empresa de 3 a 49 treballadors, pots optar a ajudar! Demana’ns aquí assessorament.

 

Coneix aquí en 1 minut com Amec t’ajuda a optar a aquestes ajudes .

Coneix aquí el Servei Integral d’Ajuts de Amec .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *