Barcelona, 3 de febrer del 2022. Barcelona acollirà la primera trobada internacional de la prescripció de material elèctric. Es tracta d’ EPC Show , que tindrà lloc el 16 i 17 de febrer. amec amelec ha organitzat aquest esdeveniment, obert a la participació de totes les empreses espanyoles del sector, que podran contactar directament amb prescriptors claus a nivell internacional. Durant dos dies, les empreses de material elèctric espanyoles podran mostrar en reunions B2B els seus productes i innovacions davant dels potencials clients de caràcter global.

 

Institucions, administracions públiques i governs són els clients finals d’un sector on les empreses s’han d’adreçar als diferents prescriptors a cada país: enginyeries, constructores, instal·ladors i empreses d’arquitectura. Per tal de facilitar l’accés a aquests prescriptors i amb això poder optar nous projectes internacionals, amec amelec , com a referent del sector a Espanya, ha organitzat la primera trobada, que se celebrarà de forma presencial. Aquests prescriptors internacionals aniran a Barcelona i durant dos dies presentaran els projectes que preveuen desenvolupar als seus respectius països, i després coneixeran els fabricants del sector a Espanya i tot el que poden aportar a cadascun dels seus projectes. Entre els prescriptors que acudiran hi ha un dels cinc operadors més grans d’Aràbia Saudita, així com una consultoria integral al mateix país per a diferents projectes; el proveïdor de material elèctric dels principals macroprojectes a Egipte, així com lempresa privada egípcia líder en projectes denginyeria i construcció a gran escala, materials de construcció i solucions elèctriques clau en mà. Les empreses espanyoles també es podran reunir amb l’empresa líder a Qatar a proveir materials de construcció i amb l’empresa pública qatariana encarregada de dur a terme tota mena de projectes al voltant de les grans infraestructures del país. També entraran en contacte directe amb una empresa especialitzada en estudis arquitectònics i tècnics, prescripció d’obres i equips i control de les obres en projectes de construcció a Algèria; així com una empresa especialitzada en la importació i revenda de productes d’il·luminació i equips industrials. Un altre dels grans prescriptors que aniran a Barcelona és l’empresa estatal del Marroc que s’ocupa de generar i transportar l’energia elèctrica a tot el territori marroquí.

 

Aquest esdeveniment té la vocació de celebrar-se anualment. “En aquesta primera edició, ens centrem en prescriptors del Marroc, Algèria, Egipte, Aràbia Saudita i Qatar pel seu gran atractiu, ja que es tracta de països que estan desenvolupant macroprojectes. Són països propers, amb els quals ja hi ha una relació, i coneixen la qualitat i el servei que ofereixen les empreses espanyoles del sector de la construcció i material elèctric” , explica el responsable d’ amec amelec , Josep Maria Borràs. “Per posar un exemple, Egipte està construint en temps rècord una nova capital administrativa en substitució del Caire, una megaurb en situació de col·lapse. Aquestes grans obres requereixen, a més de multimilionàries inversions, la intervenció d’empreses de diferents sectors” , afegeix Borràs.

 

EPC Show, que respon a les sigles Engineering, Procurement, Construction, es vol erigir com a espai de referència per poder augmentar la presència d’empreses petites i mitjanes en aquests grans projectes, atesa l’alta qualitat del servei que presten. Són empreses petites i mitjanes de primer nivell amb tecnologia que s’adapta a totes les necessitats.

 

EPC-show.JPG

 

Noves cites: Middle East Energy Dubai i la fira Egypt Energy

D’altra banda, amec amelec també està organitzant el pavelló espanyol de la fira Middle East Energy, que tindrà lloc del 7 al 9 de març a Dubai, mitjançant la participació de les empreses del sector. El contacte previ amb prescriptors d’aquest mercat a EPC Show permetrà a les empreses consolidar després al país les propostes en la participació de possibles projectes en marxa.

 

Atès l’interès que desperta el país i la gran quantitat de projectes en marxa, amec amelec també està contemplat la presència d’empreses espanyoles a la fira Egypt Energy del Caire, que tindrà lloc del 30 d’octubre a l’1 de novembre.

 

amec amelec és la comunitat que integra els fabricants espanyols dequipament elèctric de baixa, mitjana i alta tensió. La col·laboració entre els nostres membres és clau per fer front a la transformació del sector amb noves estratègies que passen per la innovació, l’adopció dels nous factors clau de competitivitat i la internacionalització.

 

amec impulsa els nous factors clau de competitivitat a les empreses

La comunitat de les empreses industrials internacionalitzades amec impulsa els nous factors clau de competitivitat a les empreses a Espanya : anticipació, adaptabilitat, col·laboració, glocalització i sostenibilitat . Les empreses que formen part d’ amec generen un volum d’exportació superior als 6.200 milions d’euros, exporten de mitjana el 53,6% de la facturació i inverteixen el 3,9% en innovació.

 

 

Per a més informació i entrevistes:

Glòria Ayuso Tel. 654 60 95 18

Glòria.ayuso@ga-binet.com

Notícies relacionades

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *