Partner-amec-ACE-Iberia.jpgLa comunitat de les empreses industrials ha incorporat com a partner estratègic en serveis d’enginyeria i seguretat industrial AC&E IBERIA . A través de les seves seus als principals mercats mundials, AC&E IBERIA proporciona suport tècnic a les empreses exportadores en el procés de compliment i certificació de les màquines i equips, la realització de proves de laboratori i la verificació dels documents tècnics necessaris de conformitat amb el mercat de destinació del producte.

 

El director general d’ amec , Joan Tristany, i el director comercial d’AC&E IBERIA, Martín Zubialde, han formalitzat l’acord a les dependències de l’entitat a Barcelona. amec incorpora així AC&E IBERIA com a partner de referència, sense caràcter exclusiu, per acompanyar les empreses membres en els seus processos d’enginyeria i seguretat industrial, aportant solucions als possibles problemes quant a compliment de normatives de seguretat de les màquines.

 

 

Coneix qué pot fer per tu tot l’Ecosistema d’amec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *