amec ha continuat intensificant durant els primers mesos de l’any la seva tasca a favor de la indústria davant de les administracions i tot l’ecosistema.

 

El president d’amec, Pere Relats, i el director general, Joan Tristany, es van reunir amb la Secretària d’Estat de Comerç, Xiana Méndez, amb qui van compartir les necessitats noves que tenen les empreses per dirigir-se als mercats exteriors. En poc temps, les relacions comercials han canviat de forma molt important, i per això amec insisteix que calen nous instruments. Així, les empreses han de respondre a una nova forma de presència global, que és ara tant presencial com digital. Davant aquests nous reptes, el contacte inicial amb Méndez va servir per estrènyer i ampliar les vies de col·laboració entre les dues institucions. Tant és així que amec ha organitzat visites de membres de la Secretaria d’Estat de Comerç a les empreses de la comunitat, perquè coneguin la seva situació i com operen a nivell internacional per treballar conjuntament a favor de donar respostes a les necessitats de les empreses industrials.

 

Les primeres visites s’han celebrat aquest mes de març a les fàbriques de Molecor i de Pladur a Madrid, amb la presència de la subdirectora general d’Estratègia d’Internacionalització, Carmen Laín; la subdirectora adjunta, Paula Alcaida; i la cap del servei comercial, Gemma Galed. Ambdues empreses els han explicat els seus plans d’internacionalització i els seus reptes, a fi que l’administració conegui molt de prop les necessitats que tenen les empreses industrials internacionalitzades i s’hi puguin adaptar tots els instruments i els ajuts llançats des del Govern.

 

 

Molecor tubs_31.03.22.JPGMolecor fab_31.03.22.jpgPladur-vista-comercio-amec.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *