Aquesta setmana s’ha presentat el Pacte per la Moda Circular, al qual amec està adherida, representant les empreses fabricants de maquinària tèxtil. A l’acte hi han assistit el president d’amec amtex, Òscar Rius, i José Luis González, Key Account Manager d’amec.

 

En un moment en què s’estan definint mesures decisives per frenar l’impacte de la crisi climàtica i avançar en l’economia circular, i després d’un ampli procés de diàleg i consens, neix aquest pacte voluntari entre institucions i empreses de les diferents baules de la cadena de valor tèxtil de Catalunya que facilitarà la incorporació de mesures de circularitat, impuls de projectes col·laboratius i millora de la competitivitat del sector.

Es tracta d’una iniciativa pionera i innovadora impulsada per empreses, organitzacions i administració, entre elles l’Agència Catalana de Residus, Texfor i Eurecat. Una nova mostra de la importància de la col·laboració per llaurar un millor futur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *